Skype uses 3G now!

Discussion in 'iPhone' started by Saberon, May 29, 2010.

  1. Saberon macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #1
    For those waiting for months...it's here! 3G skype...yahoo!!
     
  2. ziggyonice macrumors 68020

    ziggyonice

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    Rural America
    #2
    Nope.

    Still getting the message that I need WiFi to call over Skype.


    EDIT: Ooooh, there's a 2.0 update available! "Call using your 3G connection." Nice.
     
  3. Saberon thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2008
  4. RichL macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Location:
    Chicago
    #4
    Just updated. So so so so cool.

    I un-jailbroke my phone and not having 3G unrestrictor was annoying me. This is great!
     
  5. niuniu macrumors 68020

    niuniu

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Location:
    A man of the people. The right sort of people.
    #5
    Ok, before I hyperventilate and run out and buy an iPad.. :D

    How much data do various phone calls actually use up? Maybe it's more expensive with the current cost of iPad data plans to use Skype 3G than make a cellular call..
     
  6. R.Youden macrumors 68020

    R.Youden

    Joined:
    Apr 1, 2005
    #6
    Hmmm, maybe not as good, depends what they define as 'small'. Well that is in the UK at least.
     
  7. RichL macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Location:
    Chicago
    #7
    Uhh, this is a free trial. In August it's going to be subscription based. Ew.

    [​IMG]
     
  8. frunkis54 macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #8
    that is cool i just redownloaded the app it gave alittle warning because i am on 4.0. my network speed said poor......damn at&t

    now all we need is multi tasking to work on 4.0 so skype will be useful.
     
  9. steviem macrumors 68020

    steviem

    Joined:
    May 26, 2006
    Location:
    New York, Baby!
  10. TwoBytes macrumors 68020

    TwoBytes

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #10
    one of the updates says fast dial from the iphone home screen - what does that mean?

    i'm going to complain ungratefully - a bit crap they are going to charge for 3g calls..
     
  11. Hurda macrumors 6502

    Joined:
    Sep 20, 2009
    #11
    Paying for Skype-to-Skype-calls? What? Have I missed something?
     
  12. frunkis54 macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #12
    I believe it will on cost if you use skype to skype over 3g network not wifi.
     
  13. Hurda macrumors 6502

    Joined:
    Sep 20, 2009
    #13
    It shouldn't cost anything extra, since every iPhone user is already paying for the 3G-data, and this subscription doesn't look to be from the carrier but from Skype itself.
     
  14. frunkis54 macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
    #14


    while it should'nt cost anything. but according to the notification that it will cost on the network after the date.
     
  15. mofei1 macrumors regular

    Joined:
    Jul 13, 2008
    #15
    with the charges in mind, would i not be better off staying with the previous version and continue using 3g unrestrictor?
     
  16. Jaro65 macrumors 68040

    Jaro65

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Location:
    Seattle, WA
    #16
    They're working on it.
     
  17. bina12834 macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #17
    think theyll open up video calls with the new iPhone?
     
  18. Acronym macrumors 68000

    Joined:
    Apr 26, 2008
    #18
    One would think so that way your not getting buffered by skype, however you should be able to update and use 3Gunrestrictor anyways, afterall it will think your on wifi right? So then you won't have the problem regardless of update or not.
     
  19. BadaBing!! macrumors 6502

    BadaBing!!

    Joined:
    May 16, 2010
    #19
    Same here... I guess it's only because it loads faster ... And if you were on the dialer when you exit, it'll open the dialer when you start it back ...
     
  20. tido2012 macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2010
    #20
    Does anyone know if this will work? I've been trying to figure this out for the past week or so and every time I search for it on google I always run into stuff talking about the previous version of skype, even when I try to set date limitations :eek:

    If anyone knows or has any guesses on this I'd appreciate it. I just started using skype with a 3gs....unfortunately i wont have the new iphone for quite some time .... :(

     

Share This Page