Sl-10a394

Discussion in 'macOS' started by lazydesi, Jun 26, 2009.

  1. lazydesi macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
    #1
    new seed was out today

    changes unknown

    size Around 700MB

    This update includes general operating system fixes for stability, compatibility, and security.
     
  2. DAMNiatx macrumors 6502a

    DAMNiatx

    Joined:
    Jan 20, 2009
  3. lazydesi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
    #3
    not yet downloaded.

    will d/l it in about an hour
     
  4. DAMNiatx macrumors 6502a

    DAMNiatx

    Joined:
    Jan 20, 2009
    #4
    is it snow leopard right ?

    why its so small (700mb) ?

    can you post screenshot to proof it ?

    thanks
     
  5. lazydesi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
  6. sexyfoolxx macrumors member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Location:
    Chicago
  7. DAMNiatx macrumors 6502a

    DAMNiatx

    Joined:
    Jan 20, 2009
    #7
    what build do you have ?, 10a380 ?

    i'm gonna install 10a380 again....

    thanks
     
  8. lazydesi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
  9. thecoard macrumors member

    thecoard

    Joined:
    Jun 12, 2008
    #10
    yes. It has the new dock exposé. Works very well.
     
  10. DAMNiatx macrumors 6502a

    DAMNiatx

    Joined:
    Jan 20, 2009
    #11
    great news!
     
  11. solipsism macrumors 6502

    solipsism

    Joined:
    Jan 13, 2008
    #12
    The changes to Exposé all around are very good. Faster and more intelligent.

    The 9400M chipset still doesn’t have a 64-bit-capable kernel_task. The only native processes I have in Active Directory running that are still going to 32-bit are: usbmuxd, mdworker32, and DashboardClient. None of that is a big deal, just thought I’d mention it.
     
  12. bodaay macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2009
    #13
    the new feature for expose which show windows for specific applications works very well.

    They have changed old expose as well and the windows are more organized (in my case using 4 fingers on Trackpad).But one problem, If you set the dock to autohide, you will notice some sort of screen flicker. disable that option and it will work fine.
     
  13. sexyfoolxx macrumors member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Location:
    Chicago
    #14
    Strange, mine are: kernel_task and usbmuxd
     
  14. solipsism macrumors 6502

    solipsism

    Joined:
    Jan 13, 2008
    #15
    I have iStat in my Dashboard so that might be something that forces that app to resort to the 32-bit version.
     
  15. hallowhero macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2009
    #16
    Anyone know why when I go to update it says an error occurred and that the file does not exist? I download it and it restarts and it says that.
     
  16. lazydesi thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Location:
    Gr8 Adelaide
    #17
    safari was updated from V4(6530) to V4 (6531)
     
  17. Wowzera macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Location:
    Brazil
    #18
    Has the Quicktime icon changed? If so, can anyone show me? Here it keeps the one I modified with Candybar.

    Also, Mail has been updated.
     
  18. mackmgg macrumors 65816

    mackmgg

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #19
    Damn, I need 4GB free. I only made a 10GB partition for this. Time to edit that or delete stuff :mad:

    Edit: I deleted the Developer tools, and disabled SafeSleep! Installing it now.

    Edit 2: I uploaded a demo video that will be up soon! http://www.youtube.com/watch?v=uZFLVV2mIV0
     
  19. raulrea macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #20
    I have that same error
    Did you find any way to solve it?
     
  20. JamesPage macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #21
    Hadn't noticed that one, but it is true, it kindda lags when you do the four finger swipe and dock is set to auto-hide. Strange bug there. For those interested watch this videos
     
  21. ACiB708 macrumors regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    #22
    No, QTX icon remains the same old one. I want the new one! Dock/Expose integration works great.
     

Share This Page