SL loses focus with Firefox

Discussion in 'macOS' started by rychencop, Aug 31, 2009.

  1. rychencop macrumors 65816

    rychencop

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    http://www.northaugusta.net/
    #1
    after upgrading to SL, I found that when opening Firefox 3.5.2 I have to click somewhere on the main window to bring focus to Firefox. anyone else have this issue and is there a fix? it does not do it with Safari. maybe a conspiracy?:D
     
  2. jive turkey macrumors 6502

    Joined:
    Mar 15, 2008
    #2
    A couple of us have noticed this. No one has discovered a fix that I know of.
     
  3. askme macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2007
    #3
    Have you got Growl installed? I had this same problem which i fixed by disabling growl, bit inconvenient but I'll just wait for an update and see if it fixes the problem.
     
  4. rychencop thread starter macrumors 65816

    rychencop

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Location:
    http://www.northaugusta.net/
    #4
    yep..removed Growl from the system preferences and it's fixed.
     
  5. mozillamarcia macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2009

Share This Page