SL Mail.app issues with POP accounts

Discussion in 'macOS' started by Shogododdo, Sep 18, 2009.

  1. Shogododdo macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    #1
    I'm experiencing a really weird issue since upgrading to SL. I have a gmail account (working fine) and several POP accounts including YMAIL. This is what is happening, every few days or so. The POP accounts are refreshing the exiting mail in the inbox and marking them as unread (for no apparent reason)

    Not all but the vast majority of existing messages.

    Anyone else experiencing this behaviour ?
     
  2. kgrass macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #2
    Unread messages loading up inbox

    Yes, it is really annoying. I "fixed" it with a restored version from Time Machine but the problem has since come back and is happening every day. Anyone know of a fix?
     
  3. Shogododdo thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    #3
    What did you restore from time machine ?
     
  4. kgrass macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #4
    Unread messages loading up inbox

    I restored a version of the inbox prior to the unread messages being populated.
     
  5. Shogododdo thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2008
    #5
    Despite deleting the 3 affected POP accounts and recreating them, all 3 have suffered the problem again. This time it appears more prevelant, occurring twice in 3 days.

    arrrrgggghhhh.

    P.S.
    I have raised a RADAR bug against Apple. (RADAR://#7274949)
     

Share This Page