Sleep Mode

Discussion in 'iMac' started by macAttack09, Oct 28, 2009.

  1. macAttack09 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #1
    Since i got my 24" imac back 2 years ago, i always put it into sleep mode.

    I upgraded to SL a couple weeks back.

    Just in the past 2 days, when i put it into sleep mode, it takes a while for it to actually perform this operation.

    Anyone know what might be the problem?
     
  2. BelowTheBelt macrumors regular

    Joined:
    Aug 16, 2009
    #2
    Same problem here with my 2006 MBP 17' I am just taking it in stride.
    After all it still does wakeup quickly :)
     
  3. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
  4. BelowTheBelt macrumors regular

    Joined:
    Aug 16, 2009
    #4
    Gave that one a shot when I first noticed it, no dice :-(

    It's not that bad, I mean it wakes up just as fast as when it was new :)
     
  5. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #5
    Have you tried resetting PRAM?
     
  6. BelowTheBelt macrumors regular

    Joined:
    Aug 16, 2009
    #6
    Excellent, thanks.

    Works like a charm now :-D
     
  7. macAttack09 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #7
    found what i was looking for...will try it when i get home from work.
     
  8. macAttack09 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
  9. macAttack09 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    #9
    i ended up just reinstalling SL. Now the problem seems to be fixed!

    I love Mac computers, it went fast reinstalling SL and it didnt wipe any files or settings off the computer, unlike Microsoft windows!
     

Share This Page