Slow Safari Web Page Loading Since 2.2 Update?

Discussion in 'iPhone' started by chisoxbull, Nov 25, 2008.

  1. chisoxbull macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    #1
    Has anyone else noticed slow loading of web pages in Safari with 2.2? My Safari is practically unusable now with 2.2 and five bars of Edge or 3G. For example to load this forum page will take about ten minutes. I am getting great speeds thru the speedtest program and third party programs. I installed 2.2 as a clean install on the iPhone and did not restore any old information.

    Thank you,
    Corey
     
  2. SFStateStudent macrumors 604

    SFStateStudent

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Location:
    San Francisco California, USA
    #2
    Haven't noticed a thing; if anything it's much faster with no crashes for me...
     
  3. Loonytik macrumors 6502a

    Loonytik

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #3
    My Safari is moving much faster than in 2.1 with no crashes at all.
     
  4. rageboi macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2008
    #4
    Ditto, safari is loading quicker and smoother since 2.2
    :D :D :D
     
  5. bmcgrath macrumors 65816

    bmcgrath

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Location:
    London, United Kingdom
    #5
    Yea my safari is much much faster now. EDGE or Wifi it zips along nicely.
    The fact that it crashes a lot less now is fantastic too! :D
     
  6. chisoxbull thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    #6
    I am starting to think the problem may not exactly be Safari, but rather a latency issue on the part of AT&T Edge and 3G that is happening on and off in my area. I took a drive down to an Apple Store last night about 20 miles away and they speeds there seemed to be identical to the 2.1 phones they had on display. I am going to keep an eye on it over the next few days, but this is the slowest web browsing I have had since the first iPhone.

    Corey
     
  7. bmcgrath macrumors 65816

    bmcgrath

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Location:
    London, United Kingdom
    #7
    You should try being out of EDGE coverage like I was the other day.
    On EDGE I get 230kbps but I was only get GPRS of around....... 20kbps :mad:
     

Share This Page