iPad Smartscreen - lockscreen widgets for iPad

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by spamdumpster, May 26, 2010.

  1. spamdumpster macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2008
    #1
    Anyone else using this? $7, but seems pretty good so far.
     

    Attached Files:

  2. HXGuy macrumors 68000

    Joined:
    Mar 25, 2010
    #2
    Im willing to try it but its not letting me add the http://apt.media-phone.ch/ to the Sources in Cydia...it says "Bad URL". How do I go about it?
     
  3. spamdumpster thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2008
    #3
    Strange, I was able to add it last night no problem, and I was just able to add it to my iphone. Might want to try again -- i's worth it, IMHO.
     
  4. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #4
    Is that a pic of your lockscreen? How do you use it, i.e do you lose the ability to have the screen locked, I don't see a slide to unlock button......paint me confused :p
     
  5. Fry-man22 macrumors 6502

    Fry-man22

    Joined:
    Nov 25, 2007
    #5
    pretty sure tapping the little lock icon unlocks it...
     
  6. sassenach74 macrumors 65816

    sassenach74

    Joined:
    May 3, 2008
    Location:
    Hampshire, England
    #6
    Ah right, so that replaces the slide to unlock button then?
     
  7. lokerd macrumors 6502a

    lokerd

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Beaumont
    #7
    Are the widget apps accessible w/o unlocking? Once you unlock, do the apps stay present?

    Thanks!
     
  8. spamdumpster thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2008
    #8
    Yes

    It is the lockscreen -- widgets can only be seen when the screen is locked. Pull up from the bottom to get the slide to unlock screen. There's an option to always show the slider, though.
     
  9. deenybird macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #9
    there isn't a demo version.
    The lite version only works on ipod/iphone, and the ipad version asks for paid registration.....

    Need a demo before I'm dropping $7
     
  10. three macrumors 6502a

    three

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Washington State
    #10
    Looks nice but I would also like a trial before dropping $7 on this.
     
  11. shrek4224 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 25, 2008
    #11
    I bought it and have ZERO regrets!
     
  12. atr macrumors regular

    Joined:
    Dec 16, 2009
    #12
    I'm with you. I have been using LockInfo on my iPhone for a long time and have been using the iPad beta version of LockInfo since it came out but switched to Smartscreen yesterday and love it.
     
  13. DaneGuy macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #13
    I'm willing to pay for it. I just can't figure out how to get it.
     
  14. eg2007 macrumors 6502

    Joined:
    May 23, 2007
    #14
    URL worked for me. Just added the repo fine.
     
  15. DaneGuy macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #15
    Worked the second time I tried. Where do we get the widgets?

    EDIT: Found them
     
  16. bjobes macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #16
    Can someone please post a step by step to this. I understand how to get themes and stuff not but I'm just not picking up this one and what to do.:confused:
     
  17. DaneGuy macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #17
    Go into Cydia
    Then sources, hit edit and then add
    Paste this into the box http://apt.media-phone.ch/ (be sure to delete the http:// that is already there)
    It should do some stuff...
    Then go back into sources and it should appear as MediaPhone Repository.
    Press it and pick the apps you want. Make sure they are for the iPad.
     
  18. bjobes macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #18
    Thanks DaneGuy, well I go into cydia and I have a "more package sources". I go into that area and up at the top is says "add more sources at your own risk". Sorry but I dont see an edit anywhere.

     
  19. DaneGuy macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #19
    I'm trying to do this from memory....

    In Cydia, press manage at the bottom.
    Then you should see:
    Packages
    Sources
    Storage
    Choose Sources
    Do you now see your sources (Entered by user and installed by package)?
    Click edit which is in the upper right hand corner
    Then all the way on the left will appear the button add
    Do that.
     
  20. bjobes macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #20
    That did it. Sorry I was in the wrong area in cydia

     
  21. eg2007 macrumors 6502

    Joined:
    May 23, 2007
    #21
    Anyone know how to get the Widget changes to take? I keep changing settings and they keep resetting to the default. Weird.
     
  22. DaneGuy macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #22
    you need to reload/refresh.
     
  23. corriewf macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 5, 2009
    #23
    Just bought this, very nice! Thanks for the heads up. Hope they make more widgets for it.
     
  24. bjobes macrumors regular

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #24
    Enjoying the full program here. Thanks for the help;)
     

    Attached Files:

  25. spamdumpster thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2008
    #25
    Nice job matching the time, temp, and car stripe to the blue In the calendar. Looks cool.
     

Share This Page