SMB stopped working yesterday

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by stimsonm, Sep 5, 2012.

  1. stimsonm macrumors newbie

    Joined:
    Sep 5, 2012
    #1
    I've been using smb to mount a drive from my mac to iis and its worked great for the past year but yesterday I came to work and I will do a ctrl k at a finder window and put in smb://server/share like i always do and it will see the server and ask for username and pass and as soon as i put in the credentials it shakes like i typed in the wrong password but it's correct.

    What can I do?

    Thanks
     
  2. desertman macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    Arizona, USA
    #2
    You can search for "os x smb incorrect password" at Google and try the various things other people did when they had the same or similar problem.

    What is "iis"?
     
  3. Tooth DeKay macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2012
    #3
    Are you sure your password hasn't expired in AD?
    This happens a lot at work with the Mac's that are not bound to the network.
    When not bound you don't get the notification that your password is about to expire so they have no idea till it happens and they get locked out.
     
  4. stimsonm thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 5, 2012
    #4
    I'm positive it hasn't expired, I use the same login in other places and it works fine.
     
  5. Tooth DeKay macrumors newbie

    Joined:
    Aug 19, 2012
    #5
    Try checking with IT, they may have changed permissions on the folder you are trying to mount.
    Can you access it from a Windows machine with the same credentials?
     
  6. stimsonm thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 5, 2012
    #6
    yes, i can get to it from windows machine with same credentials and IT said they didnt do anything, I did notice that the 10.8.1 osx update addressed an smb issue, i wonder if it could of broken it?
     

Share This Page