SMS_CLOSE and SMS_REPLY - 1.1.3

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by bbplayer5, Jan 29, 2008.

  1. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #1
    Not sure if this has been posted, but is anyone getting this problem? Anytime I get an SMS message, these weird messages come up. Im pretty sure there should be no SMS before it.

    Any fixes for this?
     
  2. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #2
    Anyone have this issue or is it what apple changed it to?
     
  3. rsmith652 macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #3
    That's a new feature for 1.1.3. It used to say ignore or view. Now you can see the whole message and reply straight from there
     
  4. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #4
    Shouldnt it just say Reply and Close then? Is the SMS part supposed to be there? Just looks really... out of the ordinary.
     
  5. rsmith652 macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #5
    yeah your right, sorry I didn't realize that you were saying it had sms also.
     
  6. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #6
    If yours doesnt have it, what method of jailbreak did you use? And does all of your stuff work?
     
  7. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #7
    This is what im talking about...Is this normal or an error of some kind?

    [​IMG]
     
  8. hollerz macrumors 6502a

    hollerz

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Location:
    Durham, UK
    #8
    I just tested this and mine just says "Close" and "Reply" (Personally I preffered Ignore and View!)

    I used the Official Dev Team upgrade method going from jailbroken and unlocked 1.1.2!
     
  9. bbplayer5 thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #9
    Does all of your stuff work with that method?
     
  10. hollerz macrumors 6502a

    hollerz

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Location:
    Durham, UK
    #10
    Yep, everything working fine (except the Locate Me thing in Google Maps doesn't seem to work, but I dunno if thats cos I'm not on an official carrier)
     

Share This Page