Snow Leopard 10A432 doesn't have Video Cam drivers?

Discussion in 'macOS' started by macUser2007, Aug 19, 2009.

  1. macUser2007 macrumors 65832

    Joined:
    May 30, 2007
    #1
    I just noticed, that the built-in video-cams on two iMacs (one white 20" and one aluminum 24") do not work.

    System Profiler is not detecting a video-cam.

    I guess, this probably confirms that this is not the GM build.

    Does anyone have a solution to enabling the video-cams?
     
  2. THX1139 macrumors 68000

    THX1139

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #2
    I hope we don't start seeing a lot of these types of threads popping up until AFTER Snow Leopard starts shipping. I would assume the best place to talk about Snow Leopard pre-release issues is on the developers forum (if you have a legal copy), or on the other thread about applications under Snow Leopard that is located here:

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=768148
     
  3. Ishimaru macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #3
    You also didn't mention what video cam you have. And since you have an iMac, why don't you just use iSight?
     
  4. IT-Pro macrumors regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Location:
    Netherlands
    #4
    He said built-in, that probably means iSight. I don't recall iMacs having other video cams built-in.
     
  5. Ishimaru macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #5
    Sorry, missed that. My iSight works just fine under SL.
     
  6. bobbba macrumors regular

    Joined:
    Jul 7, 2008
    #6
    My LED Cinema Display camera works fine with 10a432
     

Share This Page