Snow leopard Font problems

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Kumi, Apr 8, 2010.

  1. Kumi macrumors newbie

    Joined:
    Feb 4, 2010
    #1
    Hi there, as the title suggests I've got some font problems not sure how to describe it, but when I'm surfing the net, text is displayed as 'a's in boxes'.

    I've resolved all font duplicates.

    I've upped a picture to show you what I mean.
     

    Attached Files:

  2. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
    #2
    In that case, on this page, you will know that you are seeing exactly what you should be seeing.

    Okay, this is the most useless post I've made on this forum in months, but the opportunity was too good to waste.
     
  3. piatti macrumors 6502a

    piatti

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    USA
    #3
    I don't know how to use the resolve duplicates command (don't know where it is), to resolve duplicate fonts. i typed it in spotlight but it doesn't appear.
     

    Attached Files:

  4. vasanth4u macrumors member

    vasanth4u

    Joined:
    Jun 29, 2008
    #4
    :)
    Hii

    It could be an issue with font of the google webpage ..
    When you try another webpage do u see the same fonts ? or does it happen only in google .

    Or try Removing com.apple.safari.plist in the user library and restart the computer .

    Try in a different Browser or if u have another account .Casue computer would not have duplicate fonts inbuilt :)

    Waiting for the reply ....
     

Share This Page