Snow Leopard install from 10.5.6 crashing at startup

Discussion in 'Mac Pro' started by mherron1, Feb 27, 2011.

  1. mherron1 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #1
    I just installed Snow Leopard to 10.6.3 and when it restarts it gets stuck on the grey screen with the grey apple and then a black box comes up saying to restart my computer. Computer won't get past this screen. It will boot in safe mode but in regular mode it won't boot normally. Any help??? Thanks!!

    Processir: 2 x 2.66 GHz Dul-core Intel Xeon
    Memory: 3 GB 667 MHz DDR2 FB-DIMM
     
  2. gullySn0wCat macrumors 6502

    Joined:
    Dec 7, 2010
    #2
    Install the combo update to 10.6.6 from safe mode and see if that helps you. If it doesn't, tell me :)
     
  3. mherron1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 27, 2011
    #3
    Thanks for the reply. I tried that but sill no dice. I've also started up from the install disk and used disk utility to repair the disk but that didn't work either. any other possible fixes or suggestions? thank you!!
     
  4. gullySn0wCat macrumors 6502

    Joined:
    Dec 7, 2010
    #4
    Boot in safe mode and go to
    /Library/Logs/DiagnosticReports

    There will be logs of your crashes, upload the most recent one here.
     
  5. dknightd macrumors 6502

    Joined:
    Mar 7, 2004
    #5
    Are you using the retail DVD, or a machine specific one (If machine specific, is it for you machine)?

    Edit: Nevermind, it probably would not have let you install it if was for the wrong computer.
     

Share This Page