Snow Leopard or FileVault causing problems with Mail Search?

Discussion in 'macOS' started by healeydave, Oct 1, 2009.

  1. healeydave macrumors regular

    Joined:
    Jan 12, 2008
    #1
    Ok, I have done a couple of things in the last Month.

    1. Enable FileVault
    2. Upgrade to Snow Leopard

    I have found the Mail Search facility seems to fail to find messages. I have to revert to checking them manually if I can remember the rough date they were created. This then proves that the message I was looking for did indeed exist and should have been found using the keywords I used in the search facility.

    It could be coincidence and not related to either 1 or 2 but it was working fine prior to these changes and unfortunately I never noticed the problem in between 1 or 2 to know for sure which if any caused the problem :-(

    If anyone has had experience of this before or can shed any light on the subject, I would greatly appreciate it :)
     
  2. james-mcd macrumors newbie

    Joined:
    Jan 21, 2010
    #2
    Any luck?

    Hello,

    I seem to have the same problem.

    I am not using File Vault, but I am unable to search my Mail app using basic key words

    Did you manage to resolve the issue?

    Many thanks
     
  3. healeydave thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 12, 2008
    #3
    I think my problem was to do with file vault.

    It was sometime afterwards that I had reason to turn it off anyway and my searches seem ok again now.
     

Share This Page