So I jailbroke my 3GS... now what?!

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by aldude, Jul 3, 2009.

  1. aldude macrumors member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #1
    So it ra1ned down on my 3GS. Happily installed SBSettings and Five Icon Dock. But, now what?

    Can anyone recommend any Cydia apps?
     
  2. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009
    #2
    can you see if these work:

    iBlacklist
    Lockdown
    Backgrounder
    Categories

    all useful apps
     
  3. waiwai macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Location:
    Florida
    #3
    Apple will come for you.

    The end is near. Praise the Lord!
     
  4. bbplayer5 macrumors 68030

    Joined:
    Apr 13, 2007
    #4
    How did you get the jailbreak to work? Mine just keeps going to DFU mode and sitting there... Then I have to restore.
     
  5. hchavarria macrumors 6502

    Joined:
    Oct 8, 2008
    #5
    My jailbrake worked without any issues. I just ran purplera1n.exe and in a few minutes I was browsing Cydia. Not sure why some people are having problems but i'm on 3.0 if it make any difference.
     
  6. sweteg macrumors member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    #6
    Categories does work and works fine. I'm setting stuff the same with it like I did on the 3G before and it's good to go.

    bbplayer5: At first when I tried, mine would stall on the wait for reboot like many. What I did was:

    1. Restored my iphone and used the backup I made to restore it.
    2. I left itunes open but didn't hit ok when it says recognize phone in DFU, I left the box running.
    3. Run the purplera1n.exe and wait it it says 'wait for reboot' or something like that. It took like 10 mins before it did but Freeze did not show up (the app that installs cydia)
    4. I closed down itunes and the purplera1n.exe. Rebooted my iphone once more for the heck of it.
    5. After it phone was restarted, I ran purplera1n.exe a second time. This time it only took 1 minute to reboot the phone. After the reboot Freeze (app) showed up like it should then I just ran it.
    6. Reboot it after you run Freeze and Cydia will show up.
     

Share This Page