so im havin an issue with my MBP !!!!!!!

Discussion in 'MacBook Pro' started by hasek3139, Jan 4, 2010.

  1. hasek3139 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2009
    #1
    i have a unibody MBP

    i recently got a new 1TB time capsule

    and i have att dsl internet

    so my problem is for what every reason my MBP will lose connection with the internet

    BUT

    the time capsule light is still solid green

    and my dsl modem lights are all green

    and on my wifi indicator says i have full connectivity

    yet the connection drop randomly and i have to reset the DSL and TC

    anyone know why?

    and p.s i bridged my dsl modem to the TC
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    A more descriptive and precise thread title will help cater to the right audience and get you more responses.
    To edit your thread title, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then on the "Go Advanced" button.
     
  3. Habitus macrumors 6502a

    Habitus

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Location:
    Where ever my life takes me...
    #3
    I have run into the same issue, in the past. I have a 1TB TC and I'll lose all connectivity. However, my airport utility detects the TC.

    I usually restart my 13" MBP and have no problems after. The other users on my network (PCs) have no problems. If anything, I'd contact AppleCare if the problem becomes systematic. They are a valuable resource.

    Cheers,

    Habitus
     

Share This Page