Software search?

Discussion in 'PowerPC Macs' started by jbarley, Mar 9, 2015.

  1. jbarley macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #1
    Anyone know the whereabouts of a copy of "iStatsMenu ver 1.3" for OS X 10.4.11?
    I've spent most of the afternoon checking Google links and they are all dead.
     
  2. MatthewLTL macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #2
    Have you tried The Pirate Bay or SumoTorrent?
     
  3. jbarley thread starter macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #4
  4. MatthewLTL macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #5
    Why ain't ya runnin' Leopard James?
     
  5. ctmpkmlec4 macrumors 6502

    ctmpkmlec4

    Joined:
    Jul 4, 2014
    Location:
    Lyons, KS
  6. eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #7
  7. jbarley thread starter macrumors 68030

    jbarley

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Location:
    Vancouver Island
    #8
    Matt you know me, retired, old and very bored.
    I do run Leopard but I like to tinker around just to pass the time.
    Right now I'm resurrecting Tiger on my G5 Quad, and I must say with a clean install and minimal customization it surely fly's.
     

    Attached Files:

  8. MatthewLTL macrumors 68000

    MatthewLTL

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Location:
    Rochester, MN
    #9
    I hear ya. I will eventually plan to install Tiger on my MDD on one of my other HDDs I Think Tiger is faster. If I could just work out the "bugs" i seem to experience with Tiger. Plus being able to use Classic mode is something I'd like to play around with. I might one of these days get an old G3 or early G4 for a OS9 machine, Mainly because I've never used OS 9. I have used System 7 and 8.6 but skipped right over OS 9 and straight to Panther. (did Breifly use 10.2 for like an hour)
     
  9. weckart macrumors 68040

    Joined:
    Nov 7, 2004
    #10
    V2.x has a dreadful memory or cpu leak or something. Quite often when starting up it pegged the cpu and set the fans racing. I had to ditch it for Temp Monitor in the end.
     
  10. eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #11
    Yes, yes it does. The mem leak though is localized to the clock. Remove all the cities and disable the clock (use the one from the OS) and it should work fine.

    Alternatively, if you really want to use the clock, write a script to force the restart of SystemUI Server each day to regain the ram.
     
  11. weckart macrumors 68040

    Joined:
    Nov 7, 2004
    #12
    Thanks for that, Erik. I shall give that a try as iStat is otherwise much better than TM. What a stupid bug, though.
     
  12. eyoungren, Mar 10, 2015
    Last edited: Mar 10, 2015

    eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #13
    Yeah, it held on til version 4. They knew about it and used it as a club to move people to Intel Mac. It's fixed in version 4! :mad:
     
  13. Altemose macrumors G3

    Altemose

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Location:
    Elkton, Maryland
    #14
    iStat Menus is also available on Gavin Stubbs PowerPC Archive.
     

Share This Page