Software Update Fails

Discussion in 'Apple Watch' started by pethead, Apr 26, 2015.

  1. pethead macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2015
    #1
    Last evening noticed that the iPhone Watch App fails with software update with the error as seen in the picture.

    Same thing again this morning. Tried while connected to LTE, same error.

    Both iPhone and Watch are connected to Internet (both have IP's) both are able to access data
     

    Attached Files:

  2. JIannacone macrumors member

    Joined:
    Sep 10, 2014
    #2
    It's been doing the same to me since yesterday....
     
  3. techguy9 macrumors regular

    techguy9

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Location:
    Atlanta, GA
    #3
    Maybe its because there is no update. Try again when Watch OS 1.0.1 comes out.

    ----------

    Its also not working for me, so that's probably why it's happening.
     
  4. techguy9 macrumors regular

    techguy9

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Location:
    Atlanta, GA
    #4
    Screenshot
     

    Attached Files:

  5. deezayy macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2011
    #5
    Apple has not made the OTA (over the air) URL public yet. I'm assuming they are working on a software update or something.
     
  6. RodChester macrumors regular

    RodChester

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #6
    I get the same thing as well. Must be something on Apple's end.
     
  7. MrLoL macrumors 6502

    MrLoL

    Joined:
    Jan 20, 2014
    #7
    Didn't happen when using the wath for the first time, now it's here. Apple likely workinhg on OTA update
     
  8. pethead thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2015
    #8
    Thx for the responses....Wish I had looked here prior to a chat session with Apple Support (useless today)..........gees YOU ALL are the BEST....when I kinda thought that Apple Support was the BEST.....wtf :)
     
  9. Steven Jackson macrumors 6502

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Location:
    Lincoln, U.K.
    #9
    Same for me. I didn't get this message on Friday or Saturday (morning, UK) but I've been getting it for a few hours.

    Let's hope there's an update on the way. I don't really know why I want an update, i just like updating stuff. It all works fine, as far as I can see...

    Steve.
     
  10. Vundu macrumors 65816

    Vundu

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Location:
    Manchester, UK
    #10
    It should say no update available though. It did on Friday.

    That error will confuse people.
     
  11. Phima256 macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Location:
    Cleveland
    #11
    Happy to see that this is not just happening to me. Got the same response.
     

Share This Page