Some Videos Don't Play

Discussion in 'Mac mini' started by iMas70, Feb 11, 2013.

  1. iMas70 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #1
    I've noticed that some videos that I try to watch don't play. Like last night, I clicked on a few links to tornado videos and they didn't play but I could goto YouTube and watch them without a problem. Then tonight, I noticed that a few wouldn't play. I jumped over to my PC and could watch them. Here is a link to one that I just tried watching before coming in here to ask -

    http://www.huffingtonpost.com/2013/02/10/jay-z-swap-meet-joke-grammys_n_2659426.html?utm_hp_ref=mostpopular

    Is there a setting that I need to change to be able to watch everything?

    Thanks for the info!
     
  2. CrazyNurse macrumors regular

    Joined:
    Oct 23, 2012
    #2
    I was on youtube the other day and couldn't access the videos due to some security update that needed to be installed. Some kind of Adobe update or something. After the update the videos worked.
     
  3. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #3
    I guess I'm waiting for the updates. Just clicked on another link where there is a video that others are talking about but I don't even see it.
     
  4. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #4
    Is anyone else having this issue? I was on my phone watching videos of the meteor on cnn.com. Then I went to the computer to watch them and nothing. I can see that the video is there. it says click to play but when I do that, the box just goes white and nothing happens. The other day I was watching videos on sites without any problems couldn't see them on the Mac Mini.
     
  5. LucasLand macrumors 6502a

    LucasLand

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Location:
    New England
    #5
    I'm not having any issues with those videos, and i'm using my new mac mini i got this week
     
  6. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #6
    I'll have to give Apple a call to see what they say.
     
  7. Omnius macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 23, 2012
    #7
    Before you call apple, try different browsers. I have issues with safari being uncooperative with some embedded flash video players. I keep chrome and firefox on hand. I don't think I've found a situation where a video that didn't work in OSX for firefox, safari, or chrome worked on anything in windows 7.
     
  8. SR45 macrumors 65832

    SR45

    Joined:
    Aug 17, 2011
    Location:
    Florida
    #8
    Do you have Safari ?

    Do you have "Enable Plug In" checked ? With it checked you get video. Without it checked which is safer for browsing you do not
     

    Attached Files:

  9. iMas70 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Location:
    MA
    #9
    I restarted the computer and now the videos play fine. Strange... I'm going to check those settings.
     

Share This Page