Some websites never open on iMac OSX 10.5.8

Discussion in 'iMac' started by perfectblue, Jan 7, 2010.

  1. perfectblue macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #1
    Some websites never turn to open up in my iMac.

    I don't know what is the reason.

    It just takes too long to load and never loads.
    Also MSN messenger is also not loading.

    Can someone please assist.
     
  2. kfordham281 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 4, 2007
    #2
    Have you tried different browsers and on different networks? I'd start there and see if you can narrow down the problem. As you wrote the question, it could be anything.
     
  3. elfxmilhouse macrumors 6502

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Location:
    Northeast USA
    #3
    yea we need more specifics...

    which websites? care to give us the urls?

    try a different browser and see if its isolated to one browser or the OS, internet connection etc...

    give us more details and we can help
     
  4. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #4
    None of the browsers open the site. It works on my windows xp. But i had shared the internet on XP and using my iMac with it and everything else works except few sites & MSN

    www.smowtion.com, www.blacklabelads.com are some examples.
    none of the browsers work. there is quite few more websites ... they just keep loading.... and finally exhausted and stops.
     
  5. Dr.Pants macrumors 65816

    Dr.Pants

    Joined:
    Jan 8, 2009
    #5
    And other computers on your network can see the sites?
     
  6. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #6
    Yes it can.
    Just now firefox got updated. After the installation... the whats new updated page loads normally..

    even that did not get loaded now...
     
  7. trose macrumors regular

    Joined:
    Dec 28, 2002
    #7
    Sounds like a problem with the internet sharing through XP setup, to me.

    Does the iMac work fine when connected directly to your connection source?
     
  8. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #8
    Never tried that...
    But if i do this i wont be able to share network with my WinXP as i don't have 2 NIC on my imac...
     
  9. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
  10. crut macrumors regular

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #10
    Heh.

    Right, how about this as a crazy idea.

    Try plugging the iMac into the network and try the websites:

    - If it works when directly plugged into the network, the issue is the XP machine.

    - If it doesn't work then the issue is the iMac.

    Either way you've managed to isolate the problem further and can reduce the size of the problem making it more likely for you to solve.
     
  11. mtnDewFTW macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Location:
    California
    #11
    They should all open.
    I haven't encountered this problem at all, ever.
    Are you sure it's not your router settings?
    Or maybe modem settings, because sometimes when you do a firmware update, they tend to block out lots of sites without really asking you.

    This could also be some parental control thing on your Mac.

    Sorry that's really all I can tell you.
    You didn't give us much info.
     
  12. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #12
    It is working perfectly with my internet hooked to MAC directly.
    All the sites are opening. But still MSN isn't connecting.

    Otherwise, it seems to be fine ....
    What to do now !!!
     
  13. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
  14. crut macrumors regular

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #14
    Buy a hub?
     
  15. perfectblue thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2010
    #15
    which brand and how much it will cost /
    how to configure and use it... any docs r there ?

    thanks
     

Share This Page