Something is screwed up..

Discussion in 'macOS' started by duelingdragons, Jul 11, 2011.

  1. duelingdragons macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #1
    I am trying to install Snow Leopard on my MBA before shipping it off to someone that purchased it.

    I did a 7 pass erase, and Snow Leopard installed fine.
    Once it boots up after installing, I get the folder with the ?

    What can I do? Is the hard drive screwed up? I don't understand what happened or what I can do to fix this...
     
  2. duelingdragons thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #2
    When I plug the Snow Leopard USB stick in, Startup Disk only shows a network boot option, and when I held down Option during boot, I got some weird menu that showed wireless networks.

    I did previously have Lion on here if that makes any difference, but I did a 7 pass erase.....
     
  3. duelingdragons thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 13, 2007
    Location:
    Orlando, FL
    #3
    Never mind. I'm an idiot.. Did a force shutdown instead of restarting after the install finished.

    Reinstalled and properly restarted, and it's fine now!
     
  4. basher macrumors 6502

    basher

    Joined:
    May 27, 2011
    Location:
    Glendale, AZ USA
    #4
    Good to hear you got it under control. Selling stuff can be stressful.
     
  5. basher macrumors 6502

    basher

    Joined:
    May 27, 2011
    Location:
    Glendale, AZ USA
    #5
    Good to hear you got it under control. Selling stuff can be stressful.
     

Share This Page