Something Wrong with my MBP?

Discussion in 'MacBook Pro' started by EmbraceTheOne, Sep 16, 2011.

  1. EmbraceTheOne macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 26, 2011
    #1
    Just a Quick question. The Newest Macbook Pro's have 2 fans, correct?

    I think my Left fan is not working properly. I took a snapshot of my Stats, Tell if something doesn't seem right..Shouldn't it say
    Left Fan-
    Right Fan-
    ?
    At this very moment, It says my Exhaust is at 2681RPM's. I barely hear the fans. Im kind of scared. :p
     

    Attached Files:

  2. squeakr macrumors 68000

    squeakr

    Joined:
    Apr 22, 2010
    #2
    Click on the i (for the info) go to the display tab and select the fans setting and verify that you have both fans checked for display.
     
  3. EmbraceTheOne thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 26, 2011
    #3
    All It says is "Exhaust"
     
  4. squeakr macrumors 68000

    squeakr

    Joined:
    Apr 22, 2010
    #4
    Okay, so I logged into my server and checked. Funny that one just says Main fan and only has that option available as you have stated. The difference must be in that I have iStat Menu installed as well and that has lots more features and options available. It must be because of that that it carries over. I used to have iStat Menu installed on the server (until the hard drive died) and that showed both fans then, so I would guess it is the limitations of the reporting of iStat Pro and not your MBP malfunctioning.
     
  5. EmbraceTheOne thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 26, 2011
    #5
    I actually just read around, I read that 13'' Models only have one fan. Either way, Im considering contacting Apple/Bestbuy.

    I had another Stat Program, It said my Left fan is at 1999, and My right fan is -1. Haha, So I dont know what to think. :p
     
  6. squeakr macrumors 68000

    squeakr

    Joined:
    Apr 22, 2010
    #6
    Yes, the 13s only have one fan. That is probably the issue. I forget about them as I never go lower than a 15.
     
  7. EmbraceTheOne thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 26, 2011
    #7
    Yep, Ran a Hardware test, No problem found. :)
     

Share This Page