Something's wrong with my Leopard

mspman

macrumors regular
Original poster
Jun 7, 2007
226
71
Minneapolis, MN
First of all, it took 90 minutes to install.. on a 17" MBP.

So, once I got past that, it seems like Tiger restarted much more quickly than Leopard. I get a blue screen for almost 20 seconds before it brings up the log in options. And then, once I get in there, applications are running really slowly.. esp. Photoshop. iTunes took its sweet time coming up too.

Anyone else see this? Is it temporary while the OS adjusts itself?
 

TAV

macrumors regular
Feb 24, 2006
138
0
I'll assume Spotlight is still indexing. Click on the Spotlight icon to check.
 

dr_lha

macrumors 68000
Oct 8, 2003
1,587
0
First of all, it took 90 minutes to install.. on a 17" MBP.

So, once I got past that, it seems like Tiger restarted much more quickly than Leopard. I get a blue screen for almost 20 seconds before it brings up the log in options. And then, once I get in there, applications are running really slowly.. esp. Photoshop. iTunes took its sweet time coming up too.

Anyone else see this? Is it temporary while the OS adjusts itself?
I'm sure its just re-indexing Spotlight and the like. Give it a few hours to sort itself out.
 

wrldwzrd89

macrumors G5
Jun 6, 2003
12,107
75
Solon, OH
This is normal for a first boot of any Mac OS X install. Restart again, and it'll come up much more quickly. Also, it's completely normal for applications to take a while to launch the first time after a restart on any Mac OS X version.
 

Similar threads

Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.