Sound issue with the 6 Plus?

Discussion in 'iPhone' started by snowcrash, Oct 4, 2014.

  1. snowcrash macrumors regular

    snowcrash

    Joined:
    May 30, 2011
    Location:
    Boston MA, USA
    #1
    Anyone else have an issue when the phone mute is switched to mute and you play a video there is no sound (or sometimes there is sound) and when you switch it to on (or unmute or whatever it's called lol) the sound comes on for a second then drops off. I have to pause the video and hit play again for the sound to start back up. I'm on beta 8.1 now but also noticed it on the last version as well so I don't think it's a beta issue. It's also pretty random and not constant. Sometimes happens within the crappy Facebook app, or if I'm watching a video on some site with Safari or the youtube app or the youtube site. Haven't restored or anything yet because it seems kind of like a bug and waiting it out but if I seem to be the only one who has ever experienced this I will prob do a restore and see if that helps.
     
  2. JodyK macrumors 6502a

    JodyK

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Location:
    Northern Atlanta suburbs
    #2
    iOS 8 issue ... Same on a iPhone 6

    Very buggy ... A lot of issues with text messages for me
     
  3. Jambalaya macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 21, 2013
    Location:
    UK
    #3
    My iPhone 6 will not make any sounds for notifications (email, message etc). the sound works when you select it (ie preview) but no sound when message arrives.
     

Share This Page