Starcraft 2: Digital Version vs. Disk

Discussion in 'Mac and PC Games' started by heatfanaman, Feb 12, 2011.

  1. heatfanaman macrumors member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    #1
    If buy the Digital can I download it as many times as I like? It would kinda suck to download it, lose my memory, and then have to re-buy it. Also, if you buy the Digital version, can you download it on Mac and PC for one price?
     
  2. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #2
    Regardless of what version you buy, once it's synced with your Blizzard profile you can download it as many times as you like for both Mac and PC.
     
  3. heatfanaman thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    #3
    Thats good to know. Can I do the same with Diablo 2?
     
  4. Tesseract macrumors regular

    Tesseract

    Joined:
    Mar 2, 2008
    #4
    Yes. You could probably also back up the download on DVDs or an external HD if you were worried about having to re-download it.
     
  5. heatfanaman thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    #5
    So you can play both Starcraft 2 and Diablo 2 without the disk?
     
  6. elmateo487 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 12, 2008
    #6
    yup, by using Blizzards no cd patches on their site
     
  7. heatfanaman thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    #7
    I bought a physical copy SC2 and it works without the disk :D . I used to own a copy of Diablo 2 and don't remember an option to play it without disk(probably would've helped because I kept losing it all the time), did they add the option to play disk-less?
     
  8. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #8
    It's supposed to work without the disc. That's how they designed it. :)

    If you've registered your game(s) with Blizzard, you can log into Battle.net and download copies of those games to play. As they're digital copies, they don't require a disc to play.
     
  9. elmateo487 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 12, 2008
  10. Ovistavin macrumors member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Location:
    Laramie, Wyoming
    #10
    Yes, in one of the patches Blizzard removed the disc requirement for Diablo II, WarCraft III, the original StarCraft and their expansions.
     
  11. Nightarchaon macrumors 65816

    Nightarchaon

    Joined:
    Sep 1, 2010
    #11
    don't forget when they launch lion you wont be able to play diablo , diablo 2 or the original starcraft anymore . nothing like forced obsolescence to make you look at going back to a PC
     

Share This Page