StarCraft 2 Menu's Not Showing

Discussion in 'Mac and PC Games' started by JGuez, Jul 28, 2010.

  1. JGuez macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    #1
    Hey all, I installed SC2 and was excited to play it, but my menus do not load.

    All I see is the spinning planet with a spacecraft going by once in a while.

    Wanted to know if there was a solution to this, and maybe it's possibly my graphics card.

    I have a 2.93 GHz iMac with a NVIDIA GeForce GT 120.

    I know nothing when it comes to specs for gaming but CS Source runs very well at the highest resolution on full power so I assumed this wouldn't be a problem.:(
     
  2. tofa.nheu macrumors member

    Joined:
    May 14, 2010
  3. aki macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Location:
    Japan
    #3
    Thats very odd, I haven't heard of that behaviour before.

    You mean you just have the screen with the blue starfield, planet on right, and BC flying by?

    Weird.

    I would have said something is blocking your connection to bnet but there is an orange alert box that should come up if that is the issue.

    Two things, one, have you posted on the Tech Support forums on the bnet SC2 website? They are pretty helpful there, in SEA at least.

    Two, do you have bootcamp installed? If so install there also and see if you get the same behaviour.
     
  4. JGuez thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    #4
    Restarting the computer is the solution to this by the way.
     

Share This Page