Starcraft 2 Performance on Macbook Pro 13.3 with Nvidia 320M??

Discussion in 'Mac and PC Games' started by neonkru, Sep 22, 2010.

  1. neonkru macrumors regular

    Joined:
    Nov 3, 2009
    #1
    Hello. The only game i played for years was starcraft 1. However recently as everyone knows starcraft 2 has been released. I play starcraft 2 atm in my imac 27 core 2 duo at medium settings 1920*1080 with no issues at all. However due to my needs i will have to sell my imac 27 and buy a macbook pro and an external display. I'm aiming for the macbook pro 13.3 base model with the nvidia graphics 320M because i have no money for the macbook pro 15 or upgraded graphics card. So, starcraft 2 gamers. how's the performance on starcraft 2 using medium settings in this gpu?

    thank you for your feedback
     
  2. jakeguy99 macrumors regular

    jakeguy99

    Joined:
    Jan 21, 2007
    #2
    I have the 15 inch 320M and it runs fine on medium to high settings
     
  3. No1nfoProvided macrumors 6502

    Joined:
    Dec 1, 2009
    #3
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=978222

    That thread has a bunch of replies from people with varying Macs. Considering I have a MBP1,1 with an ATI X1600 running SC2 with lag during big battles, I wanna say you would be fine running SC2 at its lowest settings, but there's no way for me to be sure.
     
  4. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #4
    It runs okay at medium, but that's on the 1280 x 850 resolution. There's no way it will be playable at 1920 x 1080.
     
  5. jared_kipe macrumors 68030

    jared_kipe

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Location:
    Seattle
    #5
    I suspect you have a 15" with the 330M

    I just got a 17" with the i7 (antiglare!) and am surprised how well that machine plays it at 1920x1200 with medium settings considering how poorly my 15"C2D 2.53GHz plays it on low settings. (9600M turned on of course)
     
  6. neonkru thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 3, 2009
    #6
    Ok, i tried for myself, the performance on medium settings for 1280*800 is just terrible on macbook pro 13.3. I haven't installed the windows on bootcamp yet but seems like i won't be playing sc2 for a while :mad:
     
  7. Cougarcat macrumors 604

    Joined:
    Sep 19, 2003
    #7
    Make sure you downloaded the graphics update. But it's still leagues better in bootcamp.
     
  8. iPunk macrumors member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Location:
    Portland Maine
    #8
    Runs excellent for me. Native resolution, medium-high graphics, no AA.
     
  9. aznguyen316 macrumors 68020

    aznguyen316

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Tampa, FL
    #9
    if you run bootcamp you'll be fine for medium shaders (which is really the most important setting if you care about graphics) since I run at 1280x800 on high shaders no problem. no shadows, and other .ini edits but yeah.. in OSX it's pretty wack, not just settings but it feels laggy, mouse clicks etc. If you want to play this with best experience, I recommend installing Windows.
     

Share This Page