StarCraft II Mouse "teleportation" drives me nuts

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Stike, Aug 22, 2011.

  1. Stike macrumors 65816

    Stike

    Joined:
    Jan 31, 2002
    Location:
    Germany
    #1
    Hi everyone,

    I am suffering from a weird bug that I even encounter outside of the game, but it happens mostly while playing, specifically when I am scrolling by moving the mouse pointer to a screen corner or a side of it.

    Here is what happens: I want to scroll the map slightly into one direction, so I bump into that corner or side of the screen, move the mouse back into the opposite direction in order to select units - and boom, the mouse suddenly is at the OTHER side of the screen, as if it got teleported, thus scrolling the map into the opposite direction.

    It drives me crazy :(

    I am not using any third-party mouse-accelerators or patches and my OS is Lion.
    Also, I already tried turning off hot corners of the OS, no use :(

    Has anyone else encountered this? Is there a fix for this? :confused:

    Thank you for reading and any replies!
     
  2. oklaonion macrumors member

    oklaonion

    Joined:
    Mar 24, 2011
  3. Mac Player macrumors regular

    Joined:
    Jan 19, 2006
    #3
    Teleports or just moves very fast? You might me a victim of the mouse acceleration feature of OS X - the displacement of the cursor is proportional do the displacement in the trackpad and the speed.
     
  4. Stike thread starter macrumors 65816

    Stike

    Joined:
    Jan 31, 2002
    Location:
    Germany
    #4
    My mouse is a Logitech MX 510. Old by now, but still good!

    Also, I THINK it is a teleport... I don't think it can move that fast all over my display without leaving any trace on the way.

    Would you suggest looking into 3rd-party mouse accelerator apps?
     
  5. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #5
    Same issue here in OS 10.6.8 with a Microsoft mouse, on a 2011 MBP. I didn't have this problem on my old system though so which Mac are you on?
     
  6. Stike thread starter macrumors 65816

    Stike

    Joined:
    Jan 31, 2002
    Location:
    Germany
    #6
    I am encountering this problem on my MBP (Early 2008). Hmm... what was your previous Mac?

    I have a spare Magic Mouse here, maybe I can check if it happens with that one too.
     
  7. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand

Share This Page