Starcraft Windowed?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by spyker3292, Jul 1, 2008.

  1. spyker3292 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Location:
    Michigan
    #1
    So I finally installed StarCraft on my iMac and was wondering if there was a way to play windowed. SC looks like crap in fullscreen mode on my 24" widescreen monitor :(. Thanks.
     
  2. Catfish_Man macrumors 68030

    Catfish_Man

    Joined:
    Sep 13, 2001
    Location:
    Portland, OR
    #2
    Command-M

    Blizzard seems to be having a bit of a resurgence here... this is the second time I've answered this on these forums in the last week.
     
  3. spyker3292 thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Location:
    Michigan
    #3
    Wow :eek:. I usually expect windowed mode to be on the startup settings or at least in the game. Thanks :).
     
  4. kmkl macrumors newbie

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Location:
    Toronto
    #4
    I'm also playing Starcraft on a 24'' iMac and I wish you could resize the windowed mode window, it looks so small.

    Actually I like Starcraft fullscreen...
     
  5. DigitalJedi macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #5
    I think it is so funny because you have to download programs and out dated plugin for the PC... Again, thank you MAC.
     

Share This Page