Start Up Issue

Discussion in 'MacBook Pro' started by Rohan Sharma, Dec 1, 2007.

  1. Rohan Sharma macrumors newbie

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #1
    I get this..
    And after a while it starts to beep.
    I am using os 10.4.9
    [​IMG]
     
  2. creator2456 macrumors 68000

    creator2456

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    Chicago
    #2
    Try restarting and hold down the option key as it's powering back up.

    Does it do anything different?
     
  3. Jack Flash macrumors 65816

    Joined:
    May 8, 2007
  4. Rohan Sharma thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #4
    Serial ATA 160GB


    Yes It dose i can see the cursor/mouse
     
  5. Jiddick ExRex macrumors 65816

    Jiddick ExRex

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Roskilde, DK
    #5
    Meh. We need more information about your system. If it's a macbook you can try pulling the harddrive out and back in, if it's a MBP then it's no dice
     
  6. Rohan Sharma thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 1, 2007
    #6
    IT is just a Mackbook Not a pro..
    when i try to hit c to bot from the oc cd nothing happens after like a minuet it will just eject the cd
    Do u think it is a bad hard drive..?
     
  7. Jiddick ExRex macrumors 65816

    Jiddick ExRex

    Joined:
    May 14, 2006
    Location:
    Roskilde, DK
    #7
    Have you tried pulling the hard drive and reinserted it? link to mac DIY

    It might be the hd that has gone.
     
  8. ricer719 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 5, 2007
    #8
    LOL....screw up ur school computer more please...now u have to take it up to john...
     
  9. Natalia81 macrumors regular

    Joined:
    Aug 7, 2004
    #9
    I get the same thing on my MBP (SR 2.2GHz) every once in awhile. I notice it happens whenever I boot up after it's been off for several hours (about 4+hrs). Restarting it again works fine for me. But it is annoying!
     

Share This Page