iPhone Status bar not turning Black in Mail.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Grayburn, Feb 18, 2014.

  1. Grayburn macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #1
    I've all of a sudden had this happening. I was also happening in Safari but it is now not. I've ruled out Alkaline,I have no themes installed so I'm not sure what it can be?!?!?

    Anyone else have this problem?
     
  2. Bugeyeblue macrumors 6502a

    Bugeyeblue

    Joined:
    Mar 27, 2011
    #2
    Install statusbarfix2
     
  3. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #3
    It's already installed, has been since it was released.
     
  4. Bugeyeblue macrumors 6502a

    Bugeyeblue

    Joined:
    Mar 27, 2011
    #4
    Sorry, don't have any other suggestions. Hope you find a fix.
     
  5. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #5
    Cheers mate.
     
  6. Bugeyeblue macrumors 6502a

    Bugeyeblue

    Joined:
    Mar 27, 2011
    #6
    What if you uninstall and reinstall the statusbarfix2 app?
     
  7. tateu macrumors 6502

    Joined:
    Jan 27, 2012
    #7
    This happened to my clock app, the other day. I don't use the clock much, so I didn't notice it until a few days after I installed Eclipse, enabled it, immediately turned it off and removed it. I don't know if Eclipse caused it, but that is my guess. To fix it, I ended up turning on a patch in Flex 2 to tint the statusbar color for the clock. After that, I was able to turn the patch off and the clock statusbar went back to normal.

    And I am not using StatusBarFix2. I use a file renaming method that is probably much less safe.
     
  8. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #8
    10 points to you, that fixed it.

    Why I didn't try that first of all I don't know, thanks Bluey.
     
  9. Zac7 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 9, 2011
    #9
    Eclipse caused this same problem after I installed and removed. Had to remove and reinstall statusbarfix2 to fix it.
     
  10. Grayburn thread starter macrumors 68000

    Grayburn

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    London, England
    #10
    I had recently reinstalled and removed Eclipse too.
     
  11. Bugeyeblue macrumors 6502a

    Bugeyeblue

    Joined:
    Mar 27, 2011
    #11
    Awesome, glad that worked. I seriously always make simple problems way too complicated.
     

Share This Page