still cant get into mm mail

Discussion in 'Apple Music, Apple Pay, iCloud, Apple Services' started by velvetelvis, Jul 14, 2008.

  1. velvetelvis macrumors 6502

    velvetelvis

    Joined:
    Oct 26, 2007
    #1
    so i still cant get into my mm mail. it doesnt do the spinning icon or say loading anymore. but it also doesnt give me any mail or icons at the top middle. any suggestions? is this still a prob for others?
     
  2. swindmill macrumors 6502a

    swindmill

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    KY
  3. mcnicks macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2006
    #3
    Yup, me too. I still get the blank white screen of death. Its a bit disappointing: I have sent an email asking to cancel my subscription (since the cancel option is not available in the account options screen as described) but if I get a few day's decent use of the thing I might well change my mind. Oh well.
     
  4. sku macrumors member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    London, England
    #4
    Same here. I haven't had access for 2-3 days. I hope it gets sorted out soon.
     
  5. dissdnt macrumors 65816

    dissdnt

    Joined:
    Aug 3, 2007
  6. macbookairman macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    United States
  7. iShater macrumors 604

    iShater

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Location:
    Chicagoland
  8. MM07 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 10, 2008
    #8
    Same here. No issues.
     
  9. mcnicks macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2006
    #9
    Nope, just checked with FF3 ... I still get the BWPOD for Mail.

    The other applications all work fine, although the icons don't work if I allow the mail page to finish loading. I have to reload the URL then quickly click another icon to get out of mail, then I can move between the other apps freely.

    Edit: It should be Blank White Page Of Death, I suppose.

    Edit: To those who can get to the mail application on me.com, are you .Mac upgraders or new subscribers to MobileMe?
     
  10. dissdnt macrumors 65816

    dissdnt

    Joined:
    Aug 3, 2007
    #10
    Upgraded.
     
  11. MM07 macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 10, 2008
    #11
    I am a .Mac upgrader as well.
     
  12. retrospek macrumors 6502

    retrospek

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Location:
    UK
    #12
    Doesn't work for me, and hasn't since Saturday !

    I've given up with it now.
     
  13. iShater macrumors 604

    iShater

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Location:
    Chicagoland
    #13
    .Mac user.

    I saw what you are talking about the day it was launched, not since.
     
  14. macbookairman macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    United States
    #14
    i had the same issue till 20 minutes ago. it seems to be working now (at least for me)
     
  15. mcnicks macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2006
    #15
    It is now working for me as well. I am a new MobileMe user. Maybe it did not affect people that upgraded from .Mac?
     
  16. 3badjacksfan macrumors member

    3badjacksfan

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Location:
    LaLaLand
    #16
    I'm an upgrade from .mac too.

    I don't get a blank white screen, but in MM with Safari, I can't get the Action (gear icon) to open (neither the one at the top tool bar, or the bottom left), so I can't see why one of my alias email addys has become inoperative. It's been like this for days. All my software upgrades are up to date.

    Really frustrating, as people have been emailing me their resumes from craigslist to the missing email addy. I can't receive the emails, and I can't edit the ad unless I click a link in the email craigslist sent to me... at the addy that's missing.

    I just want to access Action, so I can see what's wrong with the alias email address. Grrrrrrrrrr!:mad:
     

Share This Page