Still problem with the Dock in Mountian Lion

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Bola, Nov 15, 2012.

  1. Bola macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #1
    I have a terrieble problem.

    Each time i point at the dock with the mouse, the dock disappears, the background is flashing gray and then the dock appear again.

    I have read all threads about this problem, and I have:

    - deleted the dock-file in /Users/Mac/Library/Application Support/Dock

    - deleted the com.apple.dock-files in /Users/Mac/Library/Preferences

    - tried to login as another user at the OSX

    - restart the mac in Safe Mode.

    --> in Safe Mode i works! And when i restart into normal mode it works . . . until i restart the computer again. Then the problem is back again.

    I have Macbook Pro 17'' mid 2009, 3.06 GHz Intel Core 2 Duo

    The OS is: OS X 10.8.2


    Thanks in advance!
     
  2. crazycanucks macrumors regular

    Joined:
    Jun 30, 2010
    #2
    Create a new user and use that instead.
     
  3. Bola thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2012
  4. Dduval macrumors regular

    Joined:
    Nov 12, 2012
    #4
    Hate to even say it, but if all else fails, format and do a fresh install.
     
  5. Bola thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2012
    #5
    Found the answer!!

    Go to the font catalouge --> disable the versions of Lucida Grande that has a warning sign (for me it was Bold and Regular).


    Now it works.
     
  6. korso macrumors newbie

    Joined:
    Apr 3, 2011
    #6

Share This Page