Stored up system sounds when plugging in earphones

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by RaNdOm, Aug 1, 2012.

  1. RaNdOm macrumors regular

    RaNdOm

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Location:
    Albuquerque, New Mexico
    #1
    I don't know if anyone else is experiencing this or not. It seems like since I upgraded to ML some of my sounds get "stored" up until I plug in my headphones into my computer (2008 Al Macbook). It seems to by Mail.app sounds that are getting stored. When I plug in my earphones to my computer I get hit with several new email and sending email sounds when I know for a fact that they shouldn't be there. I have Mail open full screen in a second desktop if that makes a difference. Just curious if anyone else is noticing this.
     
  2. AlanShutko macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 2, 2008
  3. shareef777 macrumors 68000

    shareef777

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Location:
    Chicago, IL
    #3
    Yep, having the same issue (even after going to 10.8.1). This is on a RMBP.
     
  4. stereoscott macrumors newbie

    stereoscott

    Joined:
    Jun 1, 2009
    #4
    seems to happen only after waking from sleep

    Seems like sounds work normally until waking from sleep. I think it has something to do with "Power Nap" which is probably silencing all the notifications and sounds during sleep but they get triggered with the audio output is switched to the headphone jack.

    More discussion here: https://discussions.apple.com/thread/4217537?start=15&tstart=0
     
  5. blevins321 macrumors 68030

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Location:
    Winnipeg, MB
  6. smithrh macrumors 68020

    smithrh

    Joined:
    Feb 28, 2009
    #6
    Yes - but not as often.
     

Share This Page