Strange Adium Kernal Failure

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by yoyo5280, Dec 23, 2008.

  1. yoyo5280 macrumors 68000

    yoyo5280

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia & Bay Area
    #1
    See the picture

    Once happened when simply logging into adium, the other time trying to send a PDF.

    Adium was running off an external hardrive plugged into airport extreme.
     

    Attached Files:

  2. XnavxeMiyyep macrumors 65816

    XnavxeMiyyep

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Washington
    #2
    Looks like a kernel panic. They're usually friendlier-looking in the newer Mac OS X versions though. What system are you running?

    You should be able to find out what caused it by checking your logs with Console.app in /Applications/Utilities; unfortunately, I don't really know how.
     
  3. yoyo5280 thread starter macrumors 68000

    yoyo5280

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia & Bay Area
    #3
    Yes way friendlier! I am 10.5
     
  4. XnavxeMiyyep macrumors 65816

    XnavxeMiyyep

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Location:
    Washington
    #4
    Back when I was having RAM problems, I always got the friendly power logo that explained what happened in 5 languages.
     
  5. yoyo5280 thread starter macrumors 68000

    yoyo5280

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia & Bay Area
    #5
    Yes I have had that before..thats the kernal panic I know and...not love.

    This is scarey!

    I have a whole bunch adium entrys for today in my log.
     

Share This Page