Strange email problem - Error in sieve filter

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by BasilFawlty, Mar 7, 2013.

  1. BasilFawlty macrumors 6502

    BasilFawlty

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Location:
    New Mexico
    #1
    I just started getting this error in my mail program any time I receive an email from anyone (not when I send an email). When I receive an email to my inbox in "Mail" I also get a second email with subject "Internet Mail Delivery", which also has an attachment titled "Mail Attachment." It says:

    The attachment has a bunch of gobbeldy gook I don't understand (header information I think).

    My ISP is Comcast. I don'[t[ know if this is an icloud issue, or a Comcast issue? Anyone have any experience with this type of thing?

    UPDATE: I also see this in the Internet Mail Delivery email: Reporting-MTA: dns;ms03531.mac.com (tcp_intranet-daemon) Maybe that's a clue?
     
  2. SF-MAC-USER macrumors newbie

    Joined:
    Mar 7, 2013
    #2
    having the same issue, starting late last night

    It is happening on both my me.com emails as well as my mac.com emails (I thought perhaps they discontinues the mac.com suffix but that doesn't seem to be the issue).

    Getting email from people but an extra email from "postmaster@mac.com" each time.

    hope to hear why
     
  3. BasilFawlty thread starter macrumors 6502

    BasilFawlty

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Location:
    New Mexico
    #3
    I just got off phone with senior Apple support. They have submitted the issue to Engineering and (with my permission) put my account in Trouble Shooting mode. It sounds like its one of their survers having issues. Will post more when I know more.
     
  4. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #4
    Article here on this problem.
     
  5. musser macrumors member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    #5
    same thing

    My experience is consistent with what others are reporting. There's a long string on this on Apple's support page on this matter. It's particularly annoying trying to conduct business with this going on.
     
  6. BasilFawlty thread starter macrumors 6502

    BasilFawlty

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Location:
    New Mexico
    #6

    Yep, that's exactly my problem. However, as of 9:50PM Mountain time, the problem seems to have resolved. Not getting that error message any longer with new inbound mail. Hopefully they've got it fixed.
     
  7. BasilFawlty thread starter macrumors 6502

    BasilFawlty

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Location:
    New Mexico
    #7
    UPDATE: Turns out it was an Apple iCloud Server issue - affected about 5% of iCloud email accounts. :cool:
     

Share This Page