Strange Firefox glitch

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by bozeefus, Jan 6, 2009.

  1. bozeefus macrumors member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    #1
    Hi there.

    I keep on experiencing this strange annoying glitch when playing video on Firefox browser.

    Click image to see.

    As you can see, at the bottom left corner of the video, the controls are blanked out. If I press blindly, I will eventually hit the volume control button as well as the play/pause button. Occasionally, when you hit them, you can see them but it eventually reverts back to the blank box. I have Flip4mac wmv installed.

    Is there a fix for this?

    some more info:
    it doesn't happen to all streaming vids. i believe it's only restricted to those that use the windows media stream which activates the buggy flip4mac wmv.

    on safari, the video loads fine with the volume and pause/play buttons loading up fine although it is a tad slow

    regards,
    steve
     

    Attached Files:

  2. kastenbrust macrumors 68030

    kastenbrust

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Location:
    North Korea
  3. BlueRevolution macrumors 603

    BlueRevolution

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Location:
    Montreal, QC
  4. kastenbrust macrumors 68030

    kastenbrust

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Location:
    North Korea
    #4
    ok sorry, its just when i right clicked on the video in question it was asking me to update to flash player 10 :)
     
  5. bozeefus thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    #5
    are u on windows or mac?
     
  6. Wilzard macrumors newbie

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Location:
    Cincy, Ohio
    #6
    Firefox Glitch

    bozeefus, are you using a Mac, maybe Intel Mac by chance? There are some obnoxious interactions between Macs, Firefox and WMV :eek:, and some help/solutions. What, if any, add-ons (extensions) or plug-ins do you have with your Firefox? Have you re-installed Flash? That creates other problems too.

    Wilz
     
  7. bozeefus thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    #7
    wilz,

    thank you for the reply. here is the stuff i have installed with firefox:

    adblock
    download statusbar

    the plugin in question is the flip4mac windows media plugin 2.2.1
     
  8. bozeefus thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    #8
    anyone?

    i had flash 9 before but installed flash 10. still same issue.
     

Share This Page