Strange Icons After Jailbreaking

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by bzen, Mar 11, 2012.

  1. bzen macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    #1
    I jailbroke (untethered) my iPhone 4 (5.01) yesterday. I have installed:

    f.lux
    iBlacklist
    OpenSSH
    Winterboard (with one theme)

    Just after midnight (yes, just as soon as 12:01am rolled around) four blank(white) icons appeared--AdSheet, FieldTest, iOS Diagnostics, and Setup.

    Adsheet turns the screen black briefly then back to normal.
    Field test brings up a menu for a variety this related to UMTS, GSM cell environments.
    iOS Diagnostics right now has the "send info to Apple" screen. Though it had something else the first time I opened it. But, I was jacking around with it and don't remember what it was.
    Setup opens the Wi-Fi Networks menu of Settings.

    Any ideas of what these are, where they came from, and what I should (could) do with them?

    Immy
     

    Attached Files:

  2. seanwebb68 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 27, 2010
    #2
    Just respring and they will go away, they are hidden ios files
     
  3. bzen thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    #3
    Excellent. Thanks.

    What made them appear?
     
  4. heyyitzmelissa macrumors 6502

    Joined:
    Jan 17, 2012
  5. seanwebb68 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 27, 2010
    #5
    It happened alot in 5.0.1 on my iPhone 4s when ever you make changes to the springboard, like install or removing apps.
     
  6. scirica macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #6
    I have no pirated apps and this happens from time to time. I suppose that is one scenario that can cause this but it's not the only one.
     
  7. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #7
    This is incorrect.
     
  8. rick snagwell macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #8
    has nothing to do with the problem.
     
  9. tateu macrumors 6502

    Joined:
    Jan 27, 2012
    #9
    I found it to be caused by libhide, when I used the SBSettings option to hide icons. As soon as I stopped using SBSettings to hide icons and switched over to Springtomize 2, I have not had this problem reoccur.
     
  10. coolhands macrumors regular

    Joined:
    Oct 18, 2011
    #10
    Is that literally ALL you do is blame people for installing pirated media? Whats wrong with you? Seriously, lay off.
     

Share This Page