strange imovie problem

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by MSD401, Apr 13, 2008.

  1. MSD401 macrumors 6502

    MSD401

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Location:
    Ogden, UT
    #1
    well i need some quick imovie help...
    For some reason when i fire up imovie the icon appears in the dock and in the menu bar but the actual program window/viewer will NOT show up, I have restarted... it my actually project files are still there.. I have no idea what is going on... any help? or ideas on how to fix?
     
  2. cfs macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #2

    Have you tried clicking new project or page set up under File to see what happens?


    -cfs
     
  3. MSD401 thread starter macrumors 6502

    MSD401

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Location:
    Ogden, UT
  4. cfs macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #4
    If nobody can help you out here, try this link and ask a question in their discussions forum...

    http://www.apple.com/support/imovie/

    I am sure there is a simple fix.

    -cfs
     
  5. MSD401 thread starter macrumors 6502

    MSD401

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Location:
    Ogden, UT
    #5
    thanks... Anyone else out there have any ideas... i tried to restore Imovie from time machine.. still nothing!!!...please help i have a project that is due tomorrow....
     
  6. cfs macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #6
    Maybe you have a corrupt file like the thread titled Preview App not working in this forum. Do at your own risk but worth a shot to check it out. You can always put file back in.
    -cfs

    do at your own risk though.
     

Share This Page