Strange iPad problem(Wifi)

Discussion in 'iPad' started by Maziar, Aug 4, 2012.

  1. Maziar macrumors 6502

    Joined:
    May 22, 2010
    #1
    Hey guys
    I've recently encountered a strange problem with my iPad.It simply refuses to open websites completely.I mean,sometimes the blue bar progresses till the end but nothing is shown and sometimes it's like I'm on a dial up connection(a simple page takes hours to load)
    I never had this issue before,I also tested with my iPhone and it had the same issue but other non-apple devices in my house work perfectly fine over Wifi

    Any ideas ? I also did a restore but didn't help
     
  2. Aspasia macrumors 65816

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Location:
    Halfway between the Equator and North Pole
    #2
    Have you tried resetting your modem and router?

    Hard reset of your iPad?
     
  3. ChristianJapan macrumors 601

    ChristianJapan

    Joined:
    May 10, 2010
    Location:
    日本
  4. Maziar thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 22, 2010
    #4
    Yes
    5.1
     
  5. DoFoT9 macrumors P6

    DoFoT9

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Location:
    Singapore
    #5
    DNS-y type issues. Go to Settings->Network, and set a custom DNS server, such as google 8.8.8.8, and try to reload sites.
     
  6. Maziar thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 22, 2010
    #6
    Thanks!
    It's much better now(but still not as good as before),but at least I can browse the net lol
     

Share This Page