Strange iPhone 3G Post-JailBreak

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by blairbeckwith, Oct 11, 2008.

  1. blairbeckwith macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2008
    Location:
    Ottawa, Canada
    #1
    Hey guys;

    This happened the last time I jailbroke, and I forget how I fixed it:

    My Phone completed the jailbreaking using QuickPwn succesfully, but now it is stuck in the Apple Logo screen, vibrating the odd time.

    Any ideas?
     
  2. fireshot91 macrumors 601

    fireshot91

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    Northern VA
    #2
    Apple Logo of Death...happened to me ~10 minutes ago. You have to restore then re-pwn.
     
  3. blairbeckwith thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2008
    Location:
    Ottawa, Canada
    #3
    Hmm, are you sure? This happened to me last time I did it, and I remember it working out somehow. Maybe not though.
     
  4. fireshot91 macrumors 601

    fireshot91

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Location:
    Northern VA
    #4
    Yeah, if you JUST jailbroke it, and on the "restarting" phase of it, it got the Apple Logo of Death. then there really isn't any harm in restoring to stock FW, and then jailbreaking, and then restoring from backup. thats what I did, took me less than 15 mins..
     
  5. jimmy83 macrumors 65816

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Location:
    Portsmouth, UK
    #5
    Yer this happened to me after trying to reboot my iPhone, had to restore.
     

Share This Page