Strange Line

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by sheppy1, Aug 1, 2010.

  1. sheppy1 macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #1
    Does anyone else get a strange line at the top of their screen when they are rebooting and on the screen which shows the Apple logo? It's not causing any problems I don't think but I'm just wondering if anyone else is getting it
     
  2. ROFLtron macrumors newbie

    Joined:
    Jul 19, 2010
  3. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #3
    Hmmmmm ok, well at least it's not just me, it's just that it appears every time I reboot, hope it's not indicating that there's a problem
     
  4. tzag macrumors member

    tzag

    Joined:
    Jun 22, 2010
    #4
    Happens on my 3GS, ip4 is stuck at Apple Logo :(
     
  5. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #5
    Is anyone else having this issue then? Just wondering if I should restore and re jailbreak my phone, no point though if it's the same with everyone Jailbreak and phone
     
  6. ainjo1919 macrumors regular

    Joined:
    Mar 3, 2008
    #6
    After I respring it shows everytime. Weird but no biggie
     
  7. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #7
    Ok then, as long as it's not just me then I'm fine with it :D
     
  8. the gman macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Location:
    Manchester, UK
    #8
    i have it too, only on the apple logo screen! glad im not the only one... phew!
     
  9. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #9
    Hope it's not doing any damage to the screen anyway because I've seen this type of issue on old iPods that I've had with faulty screens, probably not the same thing though
     
  10. the gman macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Location:
    Manchester, UK
    #10
    +1 it is a little worrying
     
  11. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #11
    I've just dropped Comex and email anyway as he said people should do so if they had any problems with the JB, I will let you know if he replies
     
  12. moussekateer macrumors 6502a

    moussekateer

    Joined:
    May 12, 2009
    #12
    He's already aware of it and it's been classed as a very minor bug until they fix the corrupted network settings issues. It's just a shell script bug that's only visual.
     
  13. sheppy1 thread starter macrumors 6502a

    sheppy1

    Joined:
    Sep 8, 2008
    #13
    Oh phewwww, thanks for the update dude, as long as it's only visual then I don't mind it in the slightest :D
     
  14. the gman macrumors member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Location:
    Manchester, UK
  15. VicariousEyE macrumors newbie

    Joined:
    Sep 1, 2010
    #15
    Hey thanks Sheppy! Glad someone posted this thread. Its such a difficult thing to search for in engines. Wasn't to worried about the line since its just visual, but started to get a little agro trying to search this topic. Phone works good and it seems like all of us here have Jailbreaks so I guess its a common enough glitch. :rolleyes:
     
  16. Myzhi macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 15, 2009
  17. maturola macrumors 68040

    maturola

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #17
  18. TMar macrumors 68000

    TMar

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Ky
    #18
    While searching is a great thing, check the date before you post next time. There's no reason to bring it back to page one especially when you don't add anything meaningful to the discussion.
     

Share This Page