Strange problem with Mavericks

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Tavicu, Jun 24, 2014.

  1. Tavicu, Jun 24, 2014
    Last edited: Jun 24, 2014

    Tavicu macrumors regular

    Tavicu

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Location:
    Romania
    #1
    Hey,

    Today i had a problem with my laptop and i can't figure out what the heck is happening.

    All apps looks like i just created a new user.

    Steam doesn't have any game installed.
    Sublime Text asked for my license and lost all my settings.
    uTorrent don't have any torrent in the list (and i had a lots)
    All apps like Adobe Creative Cloud was signed out.
    Google chrome is giving me the Welcome screen.
    Wallpaper was set to os default wallpaper.

    I have all my files but all apps lost their settings.

    But in Mail and other OS apps like Messages i still have my accounts.

    I've scanned entire partition with BitDefender and didn't find anything and i also checked the disk from Disk Utility and everything it's ok.


    Has anyone happened something like this?

    Could this be a SSD failure?
     
  2. Bruno09 macrumors 68020

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Far from here
    #2
    Hey,

    if not already done, in Disk Utility, repair the permissions, then restart.
     
  3. Tavicu thread starter macrumors regular

    Tavicu

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Location:
    Romania
    #3
    Already did this.

    Nothing changed.
     
  4. Bruno09 macrumors 68020

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Far from here
    #4
    You probably need to reset the Home Folder permissions.

    See here : http://pondini.org/OSX/Password.html

    (you will need to type "resetpassword" in the Terminal, but do not reset your password).
     
  5. fanspeed macrumors member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    #5
    remove bitdefender

    remove bitdefender that is what is slowing down your machine
     

Share This Page