Stupid question: How do I add links to text in thread?

Discussion in 'Web Design and Development' started by manosaurus, Jun 6, 2007.

  1. manosaurus macrumors 6502

    manosaurus

    Joined:
    Aug 22, 2006
    #1
    Instead of typing a link into a post like this:

    http://www.zombo.com

    How could I link a specific word(s) to a web page without the actual URL visable in the text of the post?
     
  2. atszyman macrumors 68020

    atszyman

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Location:
    The Dallas 'burbs
    #2
    [ url=http://www.apple.com ]apple[ /url ]

    without the spaces in the brackets.

    quote my reply in another reply to see it in action below

    apple
     
  3. manosaurus thread starter macrumors 6502

    manosaurus

    Joined:
    Aug 22, 2006
    #3
    Thanks man. I'll test it.
     
  4. devilot Moderator emeritus

    devilot

    Joined:
    May 1, 2005
    #4
    You could also post the text you want to appear first, like, "Linky."
    Copy the full URL, then highlight the word and click the little insert link icon: [​IMG] and paste the URL in the field. :)
     
  5. manosaurus thread starter macrumors 6502

    manosaurus

    Joined:
    Aug 22, 2006
    #5
    Another stupid question:

    What"s with the brackets ("[" and "]") though? The HTML I have been learing is using the "<" and ">" symbols.
     
  6. atszyman macrumors 68020

    atszyman

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Location:
    The Dallas 'burbs
    #6
    This isn't HTML it's vB code.

    Here is a list of many supported commands/tags.
     

Share This Page