Stupid Safari and it's uploading

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Sambo110, Jul 29, 2009.

  1. Sambo110 macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #1
    So I just wasted about half an hour uploading a Youtube video, thinking yay, this time it won't freeze. Then it freezes with 2 and a half minutes left. Any idea why it won't upload properly? It really annoys me.
     
  2. surflordca macrumors 6502a

    surflordca

    Joined:
    Nov 16, 2007
    Location:
    Ontario, Canada
    #2
    Tell us more. What kind of connection do you have. Etc...
     
  3. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #3
    It failed in Firefox after about 4 megs and had an error, so I am trying it without the progress bar.

    What do you mean by connection? I am using ADSL, wired, never have problems with it, so no idea what's happening. My sister uploads a lot of photos to Myspace so it really shouldn't be stopping like this.
     
  4. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #4
    It failed another couple of times and said this:

    Upload Failed: An unknown error occurred

    Any ideas?
     
  5. Consultant macrumors G5

    Consultant

    Joined:
    Jun 27, 2007
    #5
    It's not your browser. Seems like it's your internet connection.

    Uploading photos are different than videos. Photos are numbers of small files. Video is one large file.

    As you said, it's not safari, because it failed in firefox too.

    Restart your router / modem. Change your topic to something relevant, because safari has nothing to do with your internet connection.
     
  6. geoffreak macrumors 68020

    geoffreak

    Joined:
    Feb 8, 2008
    #6
    Restart your computer too.
    Also try the YouTube uploader without the progress bar.
     
  7. Sambo110 thread starter macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #7
    Well, I got sick of it and did it in Safari without the progress bar and went to bed. And it worked! So I guess I'll just do that from now on.
     

Share This Page