Sudden Server Error in Mail: cannot SEND messages

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by WirelessInn, Jul 24, 2007.

  1. WirelessInn macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    New Mexico
    #1
    Greetings,
    I seem to go thru all sorts of unexpected glitches with my new MBP. A few Safari misfirings already, and now, a Server Error in Mail.
    See attached illustrations.
    Everything was working fine yesterday: error started to appear today.
    Any advice? Any will be highly welcome.
    Thanks in advance.
    - Roger T
     

    Attached Files:

  2. iHerzeleid macrumors 6502a

    iHerzeleid

    Joined:
    May 5, 2007
  3. WirelessInn thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    New Mexico
    #3
    Thanks for the prompt reply, iHerzeleid. I did the change, and now I get a new Mail receive error - with port 587 mentioned.
    Also, I realize I am getting a RECEIVE error - see attached screen print about port 143!!

    I actually do not plan to have Mail as my main business mail resource seems a little flaky anyhow, unless i am doing something wrong, but WHAT? - back to OutlokkExpress for now!), but I want to use it for my .Mac account.

    Thanks again for your attention to this matter!

    - Roger T
     

    Attached Files:

  4. Gee macrumors 65816

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Location:
    London, UK
    #4
    It could be that your ISP is blocking access to SMTP servers that are not its own. Mine does. When I'm home, I use smtp.myisp.com and on the road I switch to smtp.mac.com. Do you have the details of your ISP's mail servers?
     

Share This Page