Summerboard on 1.1.3

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ecks618, Feb 14, 2008.

  1. ecks618 macrumors 6502

    ecks618

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Location:
    NYC
    #1
    I just jailbroke my 1.1.3 and when I install themes from installer for summerboard, they don't show up in the list of themes. All i get is the 4 that it comes with.

    This never happened on any previous versions. Is anyone else having this problem, or know of a solution?

    Thanks
     
  2. toxthexnines macrumors regular

    toxthexnines

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Location:
    405/918
    #2
    I had the same problem until i found a file that fixes the problem.

    Its under Tweaks (1.1.3) and its called Smb Themes Fix

    That should do it! ;)
     
  3. GTR macrumors newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Location:
    Switzerland
    #3
    This one is missing under my tweaks, do I need to add a source?
     
  4. domness macrumors 6502a

    domness

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Location:
    Sheffield, UK
    #4
    Have you rebooted your iPhone and/or restarted the springboard?
     
  5. nyfinest32 macrumors regular

    Joined:
    Oct 16, 2007
    #5
    i have the same problem. i restarted springboard and the iphone and nuthing worked
     
  6. domness macrumors 6502a

    domness

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Location:
    Sheffield, UK
    #6
    Maybe try and install another Theme and see what happens. Or just uninstall and install Summerboard again and restart before installing any themes.
     
  7. sneeks macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Location:
    Glasgow, UK
    #7
    I had the same problem but oddly once I installed the Time Machine theme all others I add are now working.
     
  8. ajl917 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 8, 2007
    #8
    Its because the themes are going to /var/root/Library/Summerboard/Themes, but 1.1.3 uses /var/mobile/Library/Summerboard/Themes. Either manually move them or install the SMB Fix...
     
  9. brando88 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #9
    A symlink fix works perfectly.

    You can either do it manually, or use the SMB Themes Fix via the BigBoss Beta* Source.

    cd /var/root
    cp Media Media.bak
    ln -s /var/mobile/Media Media

    cd /var/root
    cp Library Library.bak
    ln -s /var/mobile/Library Library

    *Update
     
  10. OOHnirav macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2008
    #10
    As I'm not well versed in doing this manually, I'm stuck with using the SMB theme fix. However, I don't see it on the list despite having the bigboss source. Do you know what I might be doing wrong?
     
  11. atomsk47 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 15, 2008
  12. OOHnirav macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2008
  13. ammarmalhotra macrumors newbie

    Joined:
    Apr 1, 2008
    #13
    hi,
    i have got 1.1.3 version and i have installed the smb fix as well but in summerboard it does not show any theme, the themes i have installed or those come with the summer board, i have also jailbroken my phone with ziphone 3.0 but still the same issue.
     
  14. darngooddesign macrumors G3

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    Atlanta, GA
    #14
    SSH in and move your themes to the mobile folder.
     
  15. ammarmalhotra macrumors newbie

    Joined:
    Apr 1, 2008
    #15
    If i dont want to SSH is there any permanent fix to this or i ill have to keep doing this all the time.

    Need info on using SSH.:)
     

Share This Page