Supplemental update crashed wifi yosemite

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by Francisdrake, Apr 22, 2015.

  1. Francisdrake macrumors newbie

    Joined:
    Apr 22, 2015
    #1
    Dear all
    I am getting desperate. After installing the new supplemental update for 10.10.3 my wifi connection stopped working. It is possible to connect to my router but when I try to open a webpage it cannot get any connection. No other app like chrome or Dropbox connects as well. This also applies if I try to connect to different routers. when I connect with any iOS phone or tablet it works fine. So there is an internet connection. I tried the following:

    Deleting recommended plist files.
    Delete cache or or any other temporary data
    changed channel on the router
    renewed DHCP leasing
    set up a completely new connection via network preferences
    Reset smc

    When I start in recovery mode I do have however internet connection and I can browse. I am not sure if it was a bug or some leftover in the Notification Center but I got a notification from a recent FB post. That's really strange. Might it be that only certain ports are affected? Who else has this issue?


    WHat at can I do? Since the recent update only a couple of days ago I cannot get it running. I really need my macbook (late 2008) for work. I never had any issues with wifi

    kind regards

    daniel

    OS X Yosemite (10.10.3)
     
  2. rouxeny macrumors 6502

    Joined:
    Jan 22, 2008
    #2
    I have a similar issue. Since a recent Yosemite upgrade, I have a lot of drops on wifi, or am unable to load a webpage at all.

    However, unlike you when this happens, wifi is not available to any of my other iPads or iPhones.

    I narrowed it down to the wifi on my riMac. If this is off, everything works fine. The moment I turn it on, all devices lose their wifi.

    Weird
     

Share This Page