Swap HDD from a G4 to a G5?

Discussion in 'PowerPC Macs' started by ptdebate, Mar 31, 2015.

  1. ptdebate macrumors 6502

    ptdebate

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Location:
    Dallas, Texas
    #1
    So I was feeling curious and I needed a Leopard installation on my G5 in order to burn a leopard install disk (my G4's superdrive is a little janky), so I literally just swapped my G4's HDD into the G5. Everything works! Wireless, DVD, graphics...everything. Is this normal? Can I just leave it this way or should I do a wipe?
     
  2. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
    #2
    I'm wondering what you did about the turning the IDE drive in your G4 into a SATA drive.

    With that said, it's completely normal. In fact, my main Quicksilver is running off a clone of the Leopard install that was on my G5 when I bought it.
     
  3. ptdebate thread starter macrumors 6502

    ptdebate

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Location:
    Dallas, Texas
    #3
    Actually, the drive in the G4 is a brand-new WD Black that was running on a PCI SATA card.
     
  4. bunnspecial macrumors 603

    bunnspecial

    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Kentucky
  5. ptdebate thread starter macrumors 6502

    ptdebate

    Joined:
    Jul 3, 2014
    Location:
    Dallas, Texas
    #5

    Glad to hear that I can run the installation in my G5 without problems. That really saves me some time. Thanks for the quick response! :)
     

Share This Page