Switching from 5 to 6 (How to)

Discussion in 'iPhone' started by tRucc22, Mar 6, 2015.

  1. tRucc22 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2014
    #1
    Decided i'm gonna make the jump to the 6+ from my 6. I'm giving my brother the 6. He currently has a 5. Does he have to go to verizon and have them active the phone with a new sim? whats the easiest way to do this? i heard the 5 and 6 sim are not the same.
     
  2. Jtludwig macrumors 6502

    Joined:
    Mar 24, 2012
    #2
    Hmm. I used my iPhone 5 sim in my new Verizon iPhone 6 and it worked just fine.
     
  3. tRucc22 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 19, 2014
    #3
    Really? I've heard people say u can't use the sim from the 5. I guess I'll give it a go. Anyone else?
     
  4. Jtludwig macrumors 6502

    Joined:
    Mar 24, 2012
    #4

    What's the harm in trying anyways?
     
  5. Apple fanboy macrumors P6

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #5
    Both the iPhone 5 and iPhone 6 use the same nano sim. I have a 6+ and came from an iPhone 5, same sim. Here's a link for clarification. https://support.apple.com/en-us/ht5554
     
  6. firedept macrumors 603

    firedept

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Location:
    Somewhere!
    #6
    I went from a 5 to a 6 and all I did was pull the sim from the 5 and put it in the 6. Worked just fine as they are the same.
     
  7. QCassidy352 macrumors G3

    QCassidy352

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Location:
    Bay Area
    #7
    That was my experience also. Should be totally fine.
     
  8. neile45 macrumors regular

    Joined:
    Jul 27, 2011
    #8
    I brought a sim card from my 5c to my 6 plus, no problems at all, with ATT
     

Share This Page