Sync is another country

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by elmo007, Jun 10, 2009.

  1. elmo007 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #1
    Hi

    i will try keep this as short as possible so i can get a better answear.

    Im going to Australia next week and im worried about how to sync it up to the computer over there.
    Do i simply just plug it in and it sync's or do i somehow need to create a new computer account and then have a empty itunes ? if so how do i do that.

    my main fear is i sync it to the computer over there and li lose everything i have on my iphone.
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    Syncing your device will make it mirror what is on the computer that you are syncing it with. You should check the "manually manage music and videos" box in the iPhone tab. And then you can get content from any computer that you want.
     
  3. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #3
    Where is this tab you speak of ? Are you saying if I sync to a new one are lose everything ?
     
  4. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #4
    It seems to me I may need a USB stuck for this ? But would that save my apps ?
     
  5. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #5
    And why would you want to sync with an empty iTunes library?
     
  6. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #6
    My aim is to use my iphone in australia.

    All i want todo is to be able to sync it up there without lossing anything.
    is it possible ?
     
  7. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #7
    Read the post #2
     
  8. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #8
    i cant make sence of that.

    "manually manage music and videos" box in the iPhone tab -- whats that ?

    i know how to-do that manually but dont see that making sence to my question
     
  9. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #9
    Its the only way to add new media without loosing what is already on the iPhone/iPod.
     
  10. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #10
    but as soon as i sync up our lose whats on the iphone ?
     
  11. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #11
    If by "sync up" you mean automatic syncing, then yes.
     
  12. elmo007 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2009
    #12
    so theres no way round it ?
    could i not just sync up the iphone for 7 months ?

    its a pain as wanted 3.0
     
  13. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #13
    Again, post #2 has the answer you seek.
     
  14. Moi un Mouton macrumors 68000

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    Bracknell UK
    #14
    The iPhone tab is a screen in iTunes
     

Share This Page